Keilailu

Salon Keilahallissa on kaikkien kiva keilailla

Salon Keilahalli on palvellut keilailun ystäviä Salossa jo vuodesta 1989. Aluksi Hermannin koulun liikuntahallin alakerrassa ja sen jälkeen Salohallin alakertaan siirryttiin sen valmistuttua 2000-luvun vaihteessa. Viihtyisästä hallista löytyy 10 kilpa- ja harrastuskäyttöön soveltuvaa keilarataa AMF:n keilakoneilla. Säännöllinen huolto, automaattinen pistelaskujärjestelmä sekä rennon tyylikäs ympäristö takaa miellyttävän pelikokemuksen niin aloittelijoille kuin vaativammalle pelaajalle.

Meillä käy keilaajia lapsista eläkeläisiin. Aamulla ja päivällä radoilta löytyy koululaisia ja eläkeläisiä. Illalla pelaavat työikäiset ja muut harrastajat, kuten yritys- ja yhdistysporukat. Myös biljardipöydät ovat iltaisin ahkerassa käytössä. Kisakeilaajat keilaavat iltaisin ja viikonloppuna päiväsaikaan. Hohtokeilailuajat täyttyvät perheistä ja kaveriporukoista. Meille on kaikkien helppo ja mukava tulla!

Varaa keilarata

KATSO KESÄN AUKIOLOAJAT ETUSIVULTA

MA-TO
...
PE
...
LA
...
SU
...

3d-hohtokeilaus

Perjantaisin klo. 17 – 23 ja Lauantaisin klo. 15 – 23

Hohtokeilailua keilahalleissa on harrastettu jo pitkään, mutta 3D-hohto on uusin keksintömme. Olimme ensimmäinen keilahalli Suomessa, jossa on 3D-hohtokeilailua.

Mitä se tarkoittaa?

Yksinkertaisuudessaan sitä, että radoilla ja seinillä on liikkuvaa kuvaa! Vähän monimutkaisemmin kerrottuna se on kuvien ja videoiden projisointia radoille ja seinille videotykeillä. Videot on ”mäpätty” näkymään tietylle alueelle esimerkiksi niin, että ratojen kouruissa ei videoita näy.

Olemme kehittämässä 3D-hohtokeilailua vielä tästäkin seuraavalle tasolle tulevaisuudessa! Eli työn alla on jotain hienoa, hauskaa ja upeaa! Seuraa meitä facebookissa tai instassa niin olet ensimmäisten joukossa näkemässä mitä seuraavan tason 3D-hohtokeilailulla tarkoitan.

Keilauksesta harrastus junnulle

Keilailu on mainio harrastus myös lapsille ja nuorille. Junnutreenien ohjaajana toimii Jesse Kantonen ja Jesse pyytääkin kaikkia keilauksesta kiinnostuneita junnuja tulemaan kokeilemaan olisiko keilaus sinulle se laji, mitä alkaisit harrastamaan. Harjoitukset soveltuvat kaikille alle 18-vuotialle.

Tervetuloa mukaan harrastamaan. Sinun ei tarvitse ilmoittautua, voit vain tulla paikalle. Keilailu on kivaa!

Junnutreenit kesätauolla 2.5.2024 alkaen.

Junnutreenit jatkuu taas syyskuussa tiistaisin ja torstaisin klo. 17.00 – 18.00!

Ensimmäinen treenikerta on ilmainen!

Junnujen harjoitushinnat

  • 5 €/kerta tai
  • 20 €/kuukausikortti
    • Voit harjoitella muinakin päivinä rajattomasti (ei kuitenkaan hohtokeilausaikoina)

Lisätietoja hallilta

Valmennusta kaikentasoisille keilaajille

Salon Keilahallin Hannu Riihimäki on aina valmis ohjaamaan ja opastamaan keilauksessa. Hannu on maajoukkuetason valmentaja, jolla on takana vuosikymmenien kokemus.

Hannun opissa aloitteleva keilaaja saa vankan pohjan harrastukselle. Kokeneemmille haetaan parempaa osumatarkkuutta ja hiotaan heittovarmuutta Hannun valmennuksessa. Koska jokainen keilaaja on erilainen, valmennuksessa keskitytään aina jokaisen omiin taitoihin ja niiden parantamiseen. Hannulla on kokemusta myös näkövammaisvalmennuksen parista.

Tunnin ohjauksen hinta 30 €. Soita, niin sovitaan sopiva ohjausaika.

Keilauskurssit Salon Keilahallilla

Järjestämme säännöllisen epäsäännöllisesti kursseja niin vasta-alkajille kuin pidempääkin keilanneille. Seuraa ilmoittelua etusivun Ajankohtaista-osiossa ja somessa.

Proshopista keilavarusteet kuntoon!

Salon Keilahallilta löytyvästä ProShopista voit hankkia itsellesi uuden tai käytetyn keilapallon, keilakengät, keilakassin, rannetuen ja muuta keilailuun liittyvää. Tule tutustumaan hallin valikoimaan. Suurin osa tuotteista tilataan muutaman päivän toimitusajalla. Jos olet kiinnostunut uuden keilapallon hankkimisesta tai haluat pallonporauksen, ota yhteyttä Hannuun. 

Varaa keilarata

AUKIOLOAJAT 1.6 - 11.8.2024

MA
...
TI-KE
10-19
TO-SU
...
!!! 13.6-1.7.2024
HALLI SULJETTU !!!